Hoe werkt het voor kopers?

Je bent op zoek naar een woning en op internet kom je je droomwoning tegen. Helaas is het vaak zo dat dit niet alleen voor jou je droomwoning is, maar ook nog voor vele ander zoekers. Door de hoge mate van interesse is het lastig om een juist bod op de woning te doen en inzicht te krijgen in je kansen. Het gewone biedingsproces hanteert namelijk een geslote inschrijving.  Je weet als koper niet welke biedingen er zijn op je droomwoning zijn uitgebracht door andere geïnteresseerde, je wordt alleen op de hoogte gesteld van het feit of je de woning hebt of niet. Dit zorgt voor veel onzekerheid, heb ik misschien te weinig geboden of heb ik teveel geboden op het moment dat ik de woning heb gekregen.

Vendas biedingssysteem 100% eerlijk en transparant

Vendas biedt met haar platform alle kopers een eerlijke kans. Het biedingsproces is geheel openbaar en inzichtelijk, geen stille verkoop, gesloten inschrijving of het uitspelen van geïnteresseerden.

Het volledig geautomatiseerde systeem is transparant.  Voor alle kandidaat-kopers zijn de biedingen inzichtelijk en bij een overbieding ontvang je een notificatie en de mogelijkheid om een nieuw bod te plaatsen.

Bij een aankoop via het biedingsplatform worden veiling kosten in rekening gebracht, deze kosten worden automatisch bij het bod opgeteld en kunnen worden meegefinancierd door de hypotheek.

Het biedingssysteem zorgt ervoor dat de prijzen transparant zijn en je als koper nooit teveel betaald voor je droomwoning.

Vendas eerlijk voor verkopers

Kosten

Voor het online biedplatform worden veilingkosten gerekend. Op het moment dat je als koper een bod uitbrengt, worden hier de veilingkosten bij opgeteld. Deze veilingkosten worden onderdeel van de koopsom en worden meegefinancierd in de hypotheek.

Op de detailpagina van de woning zijn de hoogte van de veilingkosten in te zien.

Registeren

Je droomwoning gevonden? Registreer je gratis en plan een bezichtiging in. Na het bezichtigen van de woning is het mogelijk online een bod op uit te brengen vanaf het moment dat de veiling is geopend.

Wat is mijn woning waard?