Verhuur Basis

Wij ondersteunen u bij de verhuur van uw woning. Van publicatie tot oplevering

Wij rekenen een courtage van € 995,00 inclusief 21% BTW, voor de verhuur van een gemeubileerde of gestoffeerde woning. 

De werkwijze van Immen Vastgoed

Intake gesprek

We komen langs om tijdens een persoonlijk gesprek kennis te maken en de mogelijkheden m.b.t de verhuur van uw woning te bespreken en uw wensen en behoeften in kaart te brengen. We adviseren over de mogelijke strategie en haalbare huurprijs.

Woning publicatie

Uw woning wordt gepubliceerd op onze website, de grootste verhuur platformen en onze sociale mediakanalen.  Daarnaast maken wij melding van ons aanbod via een mailing.

Selectie en bezichtiging

Op basis van de aanmeldingen maken wij een gedegen selectie om de woning te komen bezichtigen.

Professionele Screening

Na de bezichtiging worden de kandidaten grondig gescreend o.a. op identiteit en financiële achtergrond. Wanneer wij u een kandidaat voorstellen, weet u dat het een geschikte huurder is. We maken de huurovereenkomst definitief middels juridisch correcte overeenkomsten in het Nederlands en/of Engels.

Juridisch geldende huurovereenkomst

Op het moment dat u een keuze hebt gemaakt voor een kandidaat. Maken wij de overeenkomst definitief middels juridisch correcte overeenkomsten in het Nederlands en/of Engels. 

Incassatie 1e huurtermijn en borg

We sturen een factuur naar nieuwe bewoners en incasseren de 1e huurtermijn en borg. Zo bent u ervan verzekerd dat de woning pas wordt overgedragen aan de nieuwe bewoners zodra alle betalingen ontvangen zijn.

Wat is de huur prijs van uw woning?

Bereken hier de verhuurprijs van uw woning.

Verhuur comfort informatie opvragen

Vraag nu een offerte aan!

Wanneer u het onderstaande formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen gezamenlijk te bespreken.

Bereken mijn huurprijs