Wie is Immen vastgoed?

Transparant, betrouwbaar & sympathiek!

Na jaren lang eigen woningen te hebben verhuurd en beheerd en daarbij diverse ervaringen te hebben opgedaan met huurders en dienstverleners. Is er in 2017 voor gekozen om te gaan verhuren en beheren voor derde. Dit was het moment dat Immen Vastgoed werd opgericht met kantoor in Apeldoorn. Om onze klanten in de randstad beter van dienst te zijn hebben wij begin 2021 het kantoor in Bussum geopend.

De naam Immen Vastgoed is gekozen omdat “Immen” een oud-Nederlands woord is voor Bijen. De bij is al sinds eeuwen het teken van vlijt en niet voor niets spreekt men van een bezige bij. Juist dit past goed bij ons bedrijf en onze filosofie.

Een betrouwbaar en transparant bedrijf dat zich voor de volle 100% inzet voor zijn opdrachtgevers, waarbij een sympathieke en persoonlijke aanpak ons kenmerkt.

Iedere vastgoedeigenaar heeft zijn eigen wensen en behoeften. Wij hechten daarom veel waarde aan een persoonlijke en flexibele werkwijze. Het luisteren naar de wensen van de klant in combinatie met onze kennis en netwerk, vormen daarbij het uitgangspunt om per situatie het beste resultaat te behalen.

Dus laat je ontzorgen en kom “BIJ” ons!

Even voorstellen!

Mijn naam is Yvette Pijpers en ik wil mij graag voorstellen als de Executive Manager bij Immen Vastgoed. Met een ruime ervaring in bedrijfsmanagement en grote interesse voor onroerend goed, ben ik op 1 februari 2024 aan boord gekomen om ons bedrijf verder te laten groeien.

Mijn professionele carrière heeft me geleid langs diverse uitdagingen en met mijn doorzettingsvermogen heb ik vele doelen weten te bereiken. Ik geloof sterk in persoonlijke- en open communicatie als fundamenten voor een succesvolle samenwerking.

Met mijn servicegerichte mentaliteit streef ik ernaar om onze klanten te voorzien van de best mogelijke ervaring op het gebied van beheer en verhuur van onroerend goed. Mijn doel is om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Ik kijk ernaar uit om u een verhuurervaring te bieden, vrij van gedoe!

20211122_113801