Wie is Immen vastgoed?

Transparant, betrouwbaar & sympathiek!

 

Na jaren lang eigen woningen te hebben verhuurd en beheerd en daarbij diverse ervaringen te hebben opgedaan met huurders en dienstverleners. Is er in 2017 voor gekozen om te gaan verhuren en beheren voor derde. Dit was het moment dat Immen Vastgoed werd opgericht met kantoor in Apeldoorn. Om onze klanten in de randstad beter van dienst te zijn hebben wij begin 2021 het kantoor in Bussum geopend. 

De naam Immen Vastgoed is gekozen omdat “Immen” een oud-Nederlands woord is voor Bijen. De bij is al sinds eeuwen het teken van vlijt en niet voor niets spreekt men van een bezige bij. Juist dit past goed bij ons bedrijf en onze filosofie.

Een betrouwbaar en transparant bedrijf dat zich voor de volle 100% inzet voor zijn opdrachtgevers, waarbij een sympathieke en persoonlijke aanpak ons kenmerkt.

Iedere vastgoedeigenaar heeft zijn eigen wensen en behoeften. Wij hechten daarom veel waarde aan een persoonlijke en flexibele werkwijze. Het luisteren naar de wensen van de klant in combinatie met onze kennis en netwerk, vormen daarbij het uitgangspunt om per situatie het beste resultaat te behalen.

 

Dus laat je ontzorgen en kom “BIJ” ons!

20211122_113801