Professioneel vastgoed verhuren

Verhuur uw huis aan de juiste huurder voor de juiste prijs. We ondersteunen u door het hele proces of ontzorgen u volledig bij de verhuur van uw vastgoed. Verhuur uw woning zelf professioneel met ons Verhuur zelf pakket of laat uw woning verhuren door onze professionals met het Verhuur Comfort pakket.

Reviews

Carlijn Olde Beverborg
Carlijn Olde Beverborg
09:08 11 Mar 22
I appreciate that Immen helped me rent a house! I'm satisfied with the service they provided. They're really professional and patient to explain practical things and provide helpful advice. They communicated with the landlord very well and clearly express my needs. Highly recommend!!! 🙂
Chia Chi Shen
Chia Chi Shen
16:48 04 Mar 22
Ik heb mijn woning via Immen Vastgoed verhuurd. Met dank aan Boris, een professionele en snelle verhuur gehad!
LMMSMAT
LMMSMAT
15:38 03 Mar 22
Zeer goede ervaring met makelaar Immen. Zeer pro-actief en uitstekende communicatie en advies. Wij zijn heel tevreden en zullen zijn diensten zeker aanraden.Bedankt Boris!
Huseyin Erol
Huseyin Erol
19:30 30 Jul 21
Na mijn terugkeer van een jarenlang verblijf in het buitenland was ik op zoek naar een tijdelijke woonruimte in Nederland. Dankzij Maarten van Immen Vastgoed woon ik nu in een prachtig recentelijk gerenoveerd Rijksmonument; de poortwoning van een adembenemend landgoed op de Veluwe. Het contact met Immen Vastgoed verliep van begin tot eind uitstekend. Goede bereikbaarheid en heldere communicatie. Binnen no-time lag werden vragen beantwoord en lag er een ondertekend contract voor de woning. I.v.m. het gemak van in een weekend kunnen verhuizen, kreeg ik in overleg tussen Maarten en de verhuurder, enkele dagen voor de feitelijke ingangsdatum van het huurcontract al de sleutel. Gelet op de tijdelijke aard van het huurcontract voor de poortwoning, heeft Maarten ook op eigen initiatief mij ook al mogelijke nieuwe woningen voor het vervolg voorgelegd. Dat ontzorgt enorm.
Jeroen Uittenbogaard
Jeroen Uittenbogaard
11:36 21 Jul 21
Prima en snel geholpen met de verschillende stappen in het verhuren van het onroerend goed. Kan iedereen aanraden die opzoek is naar een eerlijke partij in de vastgoed branche.
Yvo van der Tol
Yvo van der Tol
13:58 14 Jul 21
Alle facetten van het beheer zijn in professionele handen. Blij mee. De gehele financiële afwikkeling is overgenomen door hen en via de portal heb ik permanent inzicht in de financiële stand van zaken. Goed om ook nooit meer achter te lopen met de huur inkomsten!
Frank Classen
Frank Classen
12:19 14 Jul 21
Marijn B
Marijn B
10:05 14 Jul 21
js_loader

Verhuren met Immen Vastgoed

Zelf verhuren

Comfort verhuren

Onze Partners

Verhuur Zelf pakket

Ons verhuur zelf pakket is het perfecte pakket als u wel ondersteund wilt worden in alle zaken rondom de verhuur van uw vastgoed, maar het heft nog wel in eigen handen wil houden. Zo kunt u zelf aan de slag met de verhuur van uw vastgoed, op een professionele manier! Met dit pakket krijgt u de mogelijkheid om uw woning te publiceren op Pararius, Jaap en huurwoningen.nl, hierbij bieden we u de nodige ondersteuning. Daarnaast geven we advies over de juiste huurprijs voor uw woning en ondersteunen we u tijdens de screening van potentiële huurders, bij het opstellen van de huurovereenkomst en het afsluiten van de nutsvoorzieningen!

Sluit hieronder het verhuur zelf pakket direct af of vraag meer informatie op.

Verhuur Comfort pakket

Met ons verhuur comfort pakket maakt u zich geen zorgen meer over de verhuur van uw vastgoed. We komen langs om kennis te maken en al uw wensen en behoeften in kaart te brengen. We maken duidelijke afspraken en adviseren over een strategie en een reële huurprijs. Vanaf hier verzorgen we het volledige huurproces. Uw vastgoed wordt zichtbaar op onze kanalen en op de grootste verhuur platformen in Nederland. Wij verzorgen de selectie en bezichtigingen. Hebben we een geschikte kandidaat gevonden? Dan voeren we een professionele screening uit op onder andere identiteit en financiële achtergrond. Zo weten we zeker dat we een goede kandidaat hebben. We verzorgen een juridisch correcte huurovereenkomst en de incassatie van de 1e huurtermijn en borg. Alles zodat u er verzekerd van bent dat uw woning pas wordt overgedragen als alles tot in de puntjes geregeld is.

Vraag uw verhuur comfort pakket hieronder direct aan.

Informatie aanvragen

Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met u op over uw aanvraag.