Professioneel vastgoed verhuren

Verhuur uw huis aan de juiste huurder voor de juiste prijs. We ondersteunen u door het hele proces of ontzorgen u volledig bij de verhuur van uw vastgoed. Verhuur uw woning zelf professioneel met ons Verhuur zelf pakket of laat uw woning verhuren door onze professionals met het Verhuur Comfort pakket.

Reviews

Look no further if you are looking for a professional property company which will tell you all things clearly and concisely and will take care of your and other party's rights at all the time. I had the please of renting an apartment from them and I haven't been happier with any other company/owner during my 10 renting experiences in 3 different countries.
Ahmad Hassan
Ahmad Hassan
1705911808
I appreciate that Immen helped me rent a house! I'm satisfied with the service they provided. They're really professional and patient to explain practical things and provide helpful advice. They communicated with the landlord very well and clearly express my needs. Highly recommend!!! 🙂
Chia Chi Shen
Chia Chi Shen
1646412521
Ik heb mijn woning via Immen Vastgoed verhuurd. Met dank aan Boris, een professionele en snelle verhuur gehad!
LMMSMAT
LMMSMAT
1646321931
Zeer goede ervaring met makelaar Immen. Zeer pro-actief en uitstekende communicatie en advies. Wij zijn heel tevreden en zullen zijn diensten zeker aanraden.Bedankt Boris!
Huseyin Erol
Huseyin Erol
1627673436
Prima en snel geholpen met de verschillende stappen in het verhuren van het onroerend goed. Kan iedereen aanraden die opzoek is naar een eerlijke partij in de vastgoed branche.
Yvo van der Tol
Yvo van der Tol
1626271082
Alle facetten van het beheer zijn in professionele handen. Blij mee. De gehele financiële afwikkeling is overgenomen door hen en via de portal heb ik permanent inzicht in de financiële stand van zaken. Goed om ook nooit meer achter te lopen met de huur inkomsten!
Frank Classen
Frank Classen
1626265175
js_loader

Verhuren met Immen Vastgoed

Zelf verhuren

Comfort verhuren

Onze Partners

Verhuur Zelf pakket

Ons verhuur zelf pakket is het perfecte pakket als u wel ondersteund wilt worden in alle zaken rondom de verhuur van uw vastgoed, maar het heft nog wel in eigen handen wil houden. Zo kunt u zelf aan de slag met de verhuur van uw vastgoed, op een professionele manier! Met dit pakket krijgt u de mogelijkheid om uw woning te publiceren op Pararius, Jaap en huurwoningen.nl, hierbij bieden we u de nodige ondersteuning. Daarnaast geven we advies over de juiste huurprijs voor uw woning en ondersteunen we u tijdens de screening van potentiële huurders, bij het opstellen van de huurovereenkomst en het afsluiten van de nutsvoorzieningen!

Sluit hieronder het verhuur zelf pakket direct af of vraag meer informatie op.

Verhuur Comfort pakket

Met ons verhuur comfort pakket maakt u zich geen zorgen meer over de verhuur van uw vastgoed. We komen langs om kennis te maken en al uw wensen en behoeften in kaart te brengen. We maken duidelijke afspraken en adviseren over een strategie en een reële huurprijs. Vanaf hier verzorgen we het volledige huurproces. Uw vastgoed wordt zichtbaar op onze kanalen en op de grootste verhuur platformen in Nederland. Wij verzorgen de selectie en bezichtigingen. Hebben we een geschikte kandidaat gevonden? Dan voeren we een professionele screening uit op onder andere identiteit en financiële achtergrond. Zo weten we zeker dat we een goede kandidaat hebben. We verzorgen een juridisch correcte huurovereenkomst en de incassatie van de 1e huurtermijn en borg. Alles zodat u er verzekerd van bent dat uw woning pas wordt overgedragen als alles tot in de puntjes geregeld is.

Vraag uw verhuur comfort pakket hieronder direct aan.

Informatie aanvragen

Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met u op over uw aanvraag.